Terug naar De praktijk

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Martine Meijers, geboren Zeeuwse, getogen Brabantse en sinds 1991 werkzaam in Medemblik. In 1988 studeerde ik af op de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam. Na gewerkt te hebben in Harderwijk, Baarn, Amsterdam, Middenmeer enĀ Heerhugowaard ben ik een praktijk begonnen in Wervershoof en in de Tuinstraat in Medemblik.

In Wervershoof heb ik jarenlang een praktijk gehad, de eerste jaren in de Dars en later aan huis. Het huis met de praktijk is daar verkocht en zo werk ik nu met groot plezier alleen in Medemblik.

Samen met Angela Veld podotherapeute verhuisde ik naar de Waterborg waar ik een mooie, ruime en professionele ruimte heb. Mijn vak als oefentherapeut doe ik met enorm veel plezier. Ik vind het een uitdaging om cliƫnten te behandelen met als doel participatie problemen en pijn te voorkomen, te genezen of te verminderen. In de loop van de jaren deed ik veel extra cursussen en post HBO opleidingen o.a. op het gebied van psycho-somatiek, slaapstoornissen, spanningsgerelateerde klachten, mindfulness en andere ontspanningstechnieken, Parkinson en Parkinsonisme.

Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Ik tennis wekelijks en houd van lange wandelingen en lezen.