Terug naar Specialisaties

Slaapproblemen

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. Je vraagt je af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen?

Er zijn effectieve manieren om van je slaapprobleem af te komen. Samen gaan we aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen! Ik kan u helpen met onder andere inslaap- of doorslaapproblemen, onregelmatige of verschoven slaappatronen of slapen met pijn.

Ik heb scholing gevolgd bij zowel SlaapSlim als Slaapoefentherapie, en ben bij beiden aangesloten. Daardoor kan ik cli├źnten met slapeloosheid behandelen volgens een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode, en blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en methodes.

Meer informatie over SlaapSlim zelf vindt u hier en meer informatie over Slaapoefentherapie vindt u hier.