Wie ben ik?

Ik ben Martine Meijers, geboren Zeeuwse, getogen Brabantse en sinds 1991 werkzaam in Medemblik . In 1988 studeerde ik af op de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam. Na gewerkt te hebben in Harderwijk, Baarn, Amsterdam, Middenmeer enĀ Heerhugowaard ben ik een praktijk begonnen in Wervershoof en in de Tuinstraat in Medemblik.

In Wervershoof heb ik jarenlang een praktijk gehad, de eerste jaren in de Dars en later aan huis. Het huis met de praktijk is daar verkocht en zo werk ik nu met groot plezier alleen in Medemblik.

In Medemblik had Angela Veld, podotherapeute, een ruimte om te beginnen. Na een tijd hadden wij beiden behoefte aan een grotere ruimte. Samen met Angela verhuisde ik naar de Waterborg waar ik een mooie, ruime en professionele ruimte heb. Mijn vak als oefentherapeut doe ik met enorm veel plezier. Ik vind het een uitdaging om cliƫnten te behandelen met als doel participatie problemen te voorkomen, te genezen of te verminderen.

Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Ik tennis wekelijks en hou van lange wandelingen. Voor mijn hobby lezen heb ik weinig tijd over, maar dat zal wel weer komen als de kinderen groter zijn.